Wachten - Reisverslag uit Lima, Peru van Veronique Vanonckelen - WaarBenJij.nu Wachten - Reisverslag uit Lima, Peru van Veronique Vanonckelen - WaarBenJij.nu

Wachten

Door: Talia

Blijf op de hoogte en volg Veronique

20 Juli 2012 | Peru, Lima

Vandaag niet veel te vertellen, behalve wachten en op de bus zitten. Onze bustocht naar Nasca duurde ong. 4 uur.
En toen we aankwamen werden we weer opgewacht door iemand van het hostal, heel handig.
Deze avond hebben we zelf gekookt in de keuken van onze hostal en nu bijna klaar om in bed te kruipen.
Morgen zal het weer een zware dag worden. Op tijd opstaan om met een gids de Nazcalijnen te gaan bekijken en daarna de bus op richting Arequipa, een busrit van ong 10 uur.

Slaapwel

xxx talia

• 22 Juli 2012 - 07:51

Etienne De Vreeze:

Nathalie
    dat is toch altijd vermoeiend zoveel uren op de bus maar dat ge wel geniet van die reis kan ik wel begrijpen hier begint de zomer, voor deze week wordt 26 a 28 graden voorspeld nog veel mooie dagen en geniet ervan .
    groetjes Bomma en Bompa

• 22 Juli 2012 - 10:37

Trudi:

Went het al wat? Ben wel een beetje jaloers op jullie. Groetjes.

• 23 Juli 2012 - 20:19

Nicolas :

Hé Nathalie,

volgens de reisverslagen hebben jullie precies al veel plezier gehad.
    Ik ben ook net terug.
    Zijn om 4u s'nachts vertrokken op zondag en zijn rond 16u aangekomen.
    De zondag erop zijn we om 9u s'morgens vertrokken en we zijn om 10u aangekomen.
    Het was een hele leuke vakantie.
    Maar we zijn wel niet buiten het domein geweest behalve om naar de markt en de winkel te gaan.
    Het was een supervakantie.
    Nog veel plezier en doe ze daar de groeten(hahahaha)

veel groetjes van
    Nicolas, Aimen, Vicky, Denis, Sam en Sarah

• 23 Juli 2012 - 20:57

Dit Is Aangenaam Dat Wij Alles Op Pc Kunnen Volgen:

Dikke kus van Bomma en bompa

• 23 Juli 2012 - 21:04

Nathalie:

Dit laatste bericht is Etienne De Vreeze

Veronique

Once upon a time there were 2 cute little girls who decided to wander around the globe for a while. After wandering in many parts of Europe they decided it was time to broaden there horizon and cross the big bleu ocean. This is the story of where they landed!

Actief sinds 15 Juli 2012