Byebye La Paz
Blijf op de hoogte en volg Veronique
04 Augustus 2012 | Bolivia, La Paz
We zijn gisteren en eergisteren nog naar Oruro getrokken. We zaten in een leuk hotelletje met aparte bedden en een tv (met engels sprekende zenders :-) ). Daar hebben we het rustig aan gedaan. Donderdag lang geslapen (ikke toch) en dan het stadje ingetrokken. Oruro deed mij zeer modern aan, veel winkeltjes en zeer weinig mensen in traditionele kledij. Gisteren zijn we daar nog een museum gaan bezoeken en dan terug de bus op naar La Paz.
Ik ben deze middag even de stad ingetrokken, nog even genieten. La Paz is wel een leuke stad, mooie gebouwen, veel winkeltjes, maar wel veel armoede, toch in ieder geval meer zichtbaar dan in Peru.
Ik vind Bolivia (toch de 2 steden die we gezien hebben) mooi, maar op één of andere manier voel ik mij toch meer aangetrokken tot Peru.
Morgen trekken we naar Puno (lange busreis), maandag zitten we in Copacabana, om dan dinsdag richting Cusco te trekken.
Tot de volgende keer !!
Dikke kussen
Talia
06 Augustus 2012 - 20:33
Trudi:
Jullie zitten nu dus lekker in Copacabana. Hier regent het.....
Groetjes, Trudi